1 Day Retreat "Een geweldige relatie met jezelf en je partner"

Yes! Je kiest ervoor om op de 1-day retreat alle inzichten te ontvangen voor een geweldige relatie met jezelf en je partner.

Tijdens de retreat neem je bewust tijd voor jezelf, je gezondheid, je geluk en je relaties. Uit de groepscoaching haal je alle inzichten en oplossingen voor jouw situatie.

Duid bij je inschrijving de datum aan waarop je wilt deelnemen: De locatie is dezelfde, Kuiperscheeweg 9 in Blankenberge.

Kom je samen met je partner of een vriend(in)? Schrijf elke deelnemer apart in en gebruik de kortingscode duo. Daarmee krijg je 10 euro korting.

1 Day Retreat "Een geweldige relatie met jezelf en je partner"

Stephanie D

Ik deed mee op vraag van mijn man omdat hij dit wenste en ik het wel fijn vond om dat samen met hem te doen. Zelf volg ik al jaren persoonlijke ontwikkeling. Aanrader en een correcte prijs. Tegelijkertijd werkt de groepsgeest zeer verbindend en ondersteunend. De eerste stappen worden gezet voor mensen die het roer willen omgooien en hierbij een richtingswijzer nodig hebben.

Griet

Ik besefte dat ik mezelf in de weg stond. Blij met deze inzichten. voel veel meer ontspanning rust en vertrouwen dat ook een mooie relatie voor mij mogelijk is

Roxanne

Ik heb al jaren geen relatie Nu voel ik veel energie en heb nog meer zin om voor mezelf te zorgen. Het was een aangename, leerrijke en lekkere ervaring (zeker met die lunch en het 4-uurtje!) Ik zou het aanraden aan mensen die vragen hebben rond relaties en hoe een ideale partner aantrekken en houden. Het helpt mij nuchter te worden over mijn eigen leven.

Hilde L

te tools en hulpmiddelen zijn super waardevol om mijn relatie nieuw leven in te blazen, ik kijk er naar uit om ze uit te testen en de verbinding te hestellen