Stap voor stap naar jouw droomleven

Ontdek inzichten en vaardigheden om je allermooiste leven waar te maken.
Meer liefde, rust, vertrouwen & voldoening. Helemaal in je kracht de allerbeste versie van jezelf
Bonus
12 x1 op 1 doorbraak coaching t.w.v.€1164 inbegrepen bij tot 10mei)Stap voor stap naar jouw droomleven

Inge

“Door elke dag, een jaar lang, stukje bij beetje aan jezelf te sleutelen dankzij de vakkundige begeleiding van Sofie heb ik mijn doel kunnen bereiken. Het dagelijkse ritme was ideaal voor mij met als resultaat dat mijn blik op relaties is veranderd. Ik weet perfect wat ik wil en zeker wat ik niet wil en ben hier duidelijker in naar derden toe. Ik heb geleerd dat ik regelmatig tijd moet nemen voor zelfreflectie en rust hetgeen ik vaak in de natuur doe. De positieve vibes van Sofie zijn via haar aandachtspunten en videoboodschappen goed bij mij binnengekomen waardoor ik begrepen heb dat ik het waard ben om in mezelf en de kwaliteit van mijn leven te investeren. Ik stop in het vervolg slechts energie in een relatie wanneer die voedend kan zijn.”

Sofie

“Ik ben actief op ontdekking gegaan met de kennis die Sofie en de groep deelden om op een totaal andere manier naar mijn leven te kijken. Zit je met teveel stress, ben je even het noorden kwijt of blijf je vastgeroest in het verleden, het stappenplan helpt je om meer inzichten te krijgen en niets uit de weg te gaan. Naast individuele coaching kun je ook je ervaringen delen met een groep hetgeen mij motiveerde om te blijven werken aan het leven waarvan ik hou en om dat leven en mezelf een meerwaarde te geven. Ik ben mij nu veel meer bewust van mijn gedachten en alles rondom mij. Ik leer er nu op in te spelen zodat ik niet terug in oude gewoontes val. Ik ben waardevol, dankbaar en krachtig! I do love my life!”

Astrid

“Ik heb geleerd dat niet alles wat je ouders van je verlangen (ook het overnemen van ‘hun’ gewoontes) niet noodzakelijk de beste keuze voor jou is. Het stappenplan zorgt ervoor dat je jezelf beter leert kennen en je sterker wordt om je eigen ding te doen, te argumenteren en te ondersteunen. Dat ik mijn zelfontplooiing stapsgewijs kon combineren met werk en huishouden zorgde ervoor dat ik het plan probleemloos en op eigen tempo kon volgen. De afwisseling tussen tekstjes, to do opdrachten en videofilmpjes maakt het ook luchtig. Ik ben bepaalde situaties op andere manieren gaan bekijken, ben meer gaan nadenken wat ik zelf wil en niet wat anderen willen dat ik doe.”

Carla

“Toen ik voor mezelf had uitgemaakt dat er iets moest veranderen ben ik met het stappenplan begonnen. Ik was er klaar voor om een nieuwe weg in te slaan. Door de dagelijkse stappen te volgen krijg je nieuwe inzichten volgens een opbouwend patroon. Ik koppel nu vaak heel even terug vooraleer mijn gedachten de verkeerde kant opgaan, iets wat me vroeger te vaak in een negatieve gedachtegang bracht waardoor het positieve niet langer voor me zichtbaar was.”